Om Boligkatalogen.no

Boligkatalogen.no er en samling med husideer som er et resultat av samarbeidet mellom Heggheims Arkitektkontor og seriøse aktører i byggebransjen.

Fleksibilitet

Vårt byggesystem og våre hustyper er fleksible, noe som gir mulighet for tilpasninger. Vi ønsker å tilpasse ditt hus slik du vil ha det. En egen detaljsamling baserer seg på Sintef Byggforskseriens detaljer. Nødvendige detaljer står til din disposisjon. Vårt mål er å hjelpe deg med å virkeliggjøre din egen husdrøm innenfor fornuftige økonomiske rammer.

Om Heggheims Arkitektkontor AS

Heggheims Arkitektkontor AS ble etablert i 1976. Vi har kontor i Løten og er idag 5 ansatte med lang erfaring innen boligprosjektering. Vi har samarbeidende byggefirmaer rundt omkring i landet med hver sine geografiske områder.

Heggheims Arkitektkontor AS har tegnet alle husene som vises på disse internettsidene. Ønsker du å endre på noe ved et av husene, er det vi som endrer det i henhold til dine spesielle behov og ønsker. Dersom du også ønsker det, kan vi tegne et hus spesielt for deg. Vi utfører både “konfeksjon” og “skreddersøm”.

Over 9000 boliger på 40 år

Siden 1976 har vi levert godt over 9000 boligidéer til kunder over hele Norge. Vi betjener i dag norske husleverandører over hele landet med tegninger. Heggheims Arkitektkontor har til og med levert hustegninger til et boligfelt i Kasakhstan.

Besøk Heggheims Arkitektkontor sine egne nettsider her.

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett.